erdemozturk52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2017 yılında kripto para sektörüne girdim. BTC yi 15 bin dolardan alıp tepeden girip zarar edenlerdenim. Ben bu sektörün yazılım alanından ilerleyeyim yatırım işi benlik değil dedim. Şuan merkeziyetsiz uygulamalar geliştirmekte felan zaten baya ilerledim. 2 yıl felan bekledikten sonra para zaten dibin dibini gördü diyerek parayı çektim. sonra tekrar yükselişe geçti. 55 binden tekrar girdim sektöre sonuç gene hüsran. Gene zarardayız. Fakat bu sefer küçük girmiştim çoğunlukla nakitteyim. Hep ayı dönemine kapılıyorum. Ve hüsrana uğruyorum. BTC dibin dibini yaparsa bi yerden girerim diye düşünüyorum. O kadar bu sektörde kod yazdık felan ama 2021 in başında yatırım yapan adamlar benden kat kat fazlasını kazanmıştır. Acaba sorun bende mi nerde yanlış yapıyorum? O kadar sektörün içinde kaldım ettim uğraştım çabaladım ama sadece yatırım yapan adam beni kaç kat fazla kazandı.

Şimdiki planımda ise dipten yüklü girmek var artık bu sefer treni kaçıramam ciddi inat ve hırs yaptım.
Dipten alıp tepeden satamazsınız bunu bir kere unutun bunu yapabileceğine inanmayın. stratejiniz bunun üzerine olmasın