1 yılda 1 milyon kazanmak hemde cüzi bir miktarla başlayarak büyük iş bunun altında çok daha büyük şeyler yatıyor olmalı bence mesela vadeli up down lara giriyor musunuz ? veya listelenmeden önce hani satışlar oluyor oradan mı ?
Yok dostum vadeli kumar işi, ben az risk alarak girdim ve öyle ilerledim. Vadeli ile alakalı her türlü bilgiye sahibim öğrenene kadar 500$ kullandım 300$ olarak geri çektim bir daha yanaşmadım. Bir saatlik olay ile fakir kaldı insanlar (luna long) mesela.
Listelenmeden sonra ilk dakikalar almaya çalıştım oda yemedi, ya botlar önce davrandı yada coin sahipleri ilk mal boşalttı üstümüze onuda deneyip gördüm.
Ön satış coinlerinden oxbull aldım ido sonraları, yeni ido öncesi sattım bu taktik mesela her ido coininde garanti kazanç sağladı zamanında (artık ido heyecanı bitti, oralarda battı)
Bir sürü olay var bu örnekler gibi ama en önemli şey araştırmak, her türlü forumlarda ve telegram kanallarında arkadaş edinmek. Mesela plsx coin yatırımı yaptım 4-5 ay önce ( daha piyasaya sürülmedi, ve alımlar kapandı sakın bu tür coin almayın hepsi sahte) piyasaya sürülünce otomatik 10x civarı kar getiricek, arkasında çok ünlü işadamı var ve daha önce hex coin ile başarı sağlamış. Hep böyle zamanında başarı sağlayan güvenilir kapı veya arkadında sağlam kişiler olan projelere giriyorum ben.