sanırım aynı şeyi konuşmuyorsunuz
İNSTAGRAM ÜZERİNDEN MESAJ ATARSAN BUNUN ADI SPAM OLUYOR KIMSE HAKKINDA DAVA ACMAZ REKLAM MESAJI ATTIN DIYE MERAK ETME

SOSYAL MEDYADA MESAJ ATIYORSUN SAHSİ TELEFONUNA MESAJ ATMIYORSUN BUGUNE KADAR DUYMADIK GÖRMEDIK EN AZINDAN .
İKİNCİSİ EĞER SMS TELEFON OLAYINA GIRIP ATARSAN BU SIKINTI BUNUNLA ILGILI YASAL DUZENLEME NEREDEYSE TÜM ÜLKELERDE MEVCUT tavsiye etmıyorum
Büyük harfle yazmayın.
instagram facebook aynı şirket, Türkiye'de yasal olarak temsilciliği var yani mahkeme kararıyla yapılan tüm bildirimlere cevap vermek zorunda. Siz bana hakkınız olmayan reklam mesajı attığınızda benden izinsiz bana reklam attığınız için sizi dava edebilirim, dava ettiğimde sizin kimliğinizi ve ip bilgilerinizi META mahkeme ile paylaşmak zorunda kalacak. Sosyal medyadan bana özel mesaj atıyorsunuz reklam yapıyorsunuz bana. Sms'de operatör üzerinden gönderiliyor yani bir aracı var. Reklamın her türlüsü için izin almak zorundasınız.
Bunu instagram yapabilir, fakat instagram kullanıcısı yapamaz.
Aynı şeyi konuşup konuşmamayı tartışalım fakat sizin bilgiyi çarpıtıp insanları yanlış yönlendirmenizi tartışmayalım isterseniz.