Teşekkür ederim benim de tabi ki gönlüm R10 da bişeyler yapmaktan yana fakat tutunmam biraz zaman alıcaktır
+500 Üstü yorum alan hizmetlere bakarsanız eğer kısa sürelerde buralara gelmediğini anlarsınız ama artık bir çoğu +450 600 civar olumlu ticarete sahipler biraz sabır ile çok güzel yerlere gelebilirsiniz ticaret yapmadığım için denk gelmemiş olabilir belki ama forum dışı bile çok iş aldıklarını düşünüyorum çünkü buraya kayıt olmak da kolay değil bir nevi. bionluk tarzı siteleri önermiyorum çünkü komisyon oranları çok zor sanki onlar yapıyor tasarımı siz aracısınız.
Şunu da eklemek istiyorum tabi her ne olursa olsun sigortalı iş her şeyden daha iyidir, yaş 50 olduktan sonra burada sigortanızı yatırmadınız her ay her yıl size ağır bir yük olarak da geri dönecektir çünkü yaş 40 45i geçtikten sonra insanın vücut bitmeye başlıyor aslında seçimi siz daha iyi yapabilirsiniz. Sadece belirttiğiniz sektör de değil, genç girişimci desteği ile 1 yıl bağkur ödüyor devlet bu şekilde avantajları araştırıp yola girerseniz hem ileriki yaşınızda zorluk yaşamazsınız hem de üniversite için sizlere güzel gelir kaynağı olur.