RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardesım ben savunmadım kı 2. gonderımı okudunuz mu? Insanları rahatsız etmıyorsa saygı duyulmalı dedım. Ezandan rahatsız olanlar vardır illaki ama azınlık için cogunlugun beklentısı gormezden gelınemez. Ben isterim çoğunluk istemez ezan kalkar vs vs olur sorun veya benım ınancıma gore vebal benım değil onlarındır. Bu ülkede müslüman cogunluk olarak doğru duzgun kımse pazar gunu yatma saatinde herkesın dınlendıgı bır gunde çan çalmasın dıyen pek insan çıkmadı bende demem.
Herkes herkesin inancına saygı duymak zorunda dünya genelinde. ayrıca ne sapkın inançlar var gidin farklı ülkelere bakalım bu ezanı istemediğinizi orada dile getirin şu inancınızın şunu benı rahatsız edıyor diye ne derler. Bu ınanctır ve saygı duyulmak zorundadır duyulmasa da zorunluluktur bana göre.
Almanya'da 2. etnik köken Türklerdir yani diğer müslümanlar ile dolayısıyla müslümamlardır diyebilirler mi burada çandan rahatsızım çalmayın diye? Ki o medeni Avrupanızın kalbidir Almanya
Gene otomatik mesaj.. Peki hocam. Herkese dediğim gibi umarım 3 camiinin olduğu bir yerde kulağınıza 3 megafonla ezan okurlar.