Selamlar, direkt konuya girmeden önce biraz kendimi tanıtmak isterim.

Ben Özgür, 17 yaşında öğrenciyim. Reklamcılık ve sosyal medya uzmanlığı ile uğraşıyorum. Ailemden para almak zoruma gittiği için kendi harçlığımı internet üzerinden çıkarmaya çalışıyorum, aynı zamanda burası özgür ve sınırsız bir dünya olduğu için internete olan ilgim asla kesilmedi. Çok güzel fikir ve projeleri olan biriyim fakat son 3 aydır bu işin böyle gitmeyeceğini düşünüyorum ve geleceğim için çok ama çok kaygılıyım, günlerce gözüme uyku girmediği oluyor. Tek çaremin yurtdışına çıkmak olduğunu düşünüyorum. Ebeveynlerimin devlet memuru olmasından dolayı yeşil pasaportumuz var fakat aklımda gezme gibi bir plan yok, oturum izni almak istiyorum ve arkama bakmadan buradan gitmek istiyorum. Haftada 18 saat ders, +7 saat çalışmamla beraber toplamda +25 saat İngilizce görüyorum. Dil sınıfında olmamımın sebebi internet dünyasında ilerleyip kendimi globale doğru büyütmek ve yurtdışına çıkmak için bir adım daha atabilmek. Bu böyle olacak gibi durmuyor. Yurtdışında akrabanız varsa 18 yaşının altındaysanız sizi evlatlık olarak alabiliyorlar diye duydum. Almanya ve Hollanda da yakından akrabalarım yaşıyor.

Sizce böyle bir şey mümkün mü?
Herkesin yorumu olsun istiyorum, nasıl yurtdışına çıkabilirim?