Merhaba arkadaşlar tarafımca şüpheli ödemeler askisindan çıkma hesaplar üretiyorum. Askıdan çıkan hesaplar belirli bir süre sonra sistemleri aldatma askısı verebiliyor. Bu durum genelde supheli ödeme askısı aldırıp daha sonra bu askıdan çıkartan kişinin sisteminde açık olmasından dolayı kaynaklanan bir durumdur. Çünkü google botlari sizin pc nize bir şekilde ulaşıyor ve sistemleri aldatma askısı veriyor. Yani siz daha önce yakalandiniz size hesap açtırmam diyor.
Bu durumda dikkat edilmesi gereken nokta hesap alırken sistemleri aldatma askısı da telafili hesaplar satın alınmalıdır. Şüpheli askıdan çıkan hesapları yüzde 80 ni sistemleri aldatma askisi alacaktır. En kötü 24 saat sistemleri aldatma askisi garantisi isteyin.
Kendim hesapları üretiyorum ve daha sonra reklam girip durumu inceliyorum. Açtiğım hesaplar bazen sistemleri aldatma alabiliyor. Bu açığı da kapatabilirsem yakin zaman da iade garantili hesapların satışına başlamayı düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar
Bir kaç yıla kadar ads uzmanı olacaksınız valla. Takipteyim adım adım bu işe gönül verdiniz resmen ilk başlarda 2. hesabı açtım niye askıya alınıyor diye sorarken şimdi işin inceliklerinde geziniyorsunuz. Satışa başladığınızda hemen bir adet ads hesabı alacağım.