fthmydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet başlık biraz tuhaf gelebilir fakat bugün fark ettim ki bugüne kadar hiç kulaklık kullanmamışım.
2019 yılında bilgisayar topladığımda parçaları o zamanın şartlarında iyilerinden seçtim ve en sona kulaklık kaldığında çok önemsemedim ve James Donkey 712 markasında ki kulaklıkları aldım.
Geçen hafta A101 de Xiaomi Redmi Buds 3 kulaklığı almıştım ve bugün internetten Baseus BA04 Bluetooth 5.0 USB Adaptör satın alıp kulaklıkları bilgisayarıma bağladım.
3 yıldır oynadığım oyuna (Pubg Mobile) girdiğimde bir de ne duyayım! Bugüne kadar duyduğum seslerin hepsi farklıymış ....
Ciddi anlamda bu kadar fark edeceğini hiç tahmin etmemiştim ve silah seslerini bile ne kadar farklı olduğunu anladım.
Emulator oyunu olduğundan mı yoksa Bluetooth bağlantısından mı bilinmez bir yarım saniyelik gecikme var fakat anladım ki acil olarak bir oyuncu kulaklığı almam gerekiyormuş.

Siz siz olun hadi bu olsun biraz idare eder diye kalitesiz ürünlere para vermeyin.
Kablosuz oyuncu kulaklığı önerilerinize de açığım arkadaşlar.

Saatlerce bilgisayardaysanız ve uzun süre kulaklık kullanıyorsanız başa takılan kulaklık almayın. Kafa kemiğini bozuyor. Şaka değil. Kulak içi Kulaklık KULLANIN!