KeyPazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adımı geri alamadım, her türlü çözümü denememe rağmen. Benim bu alan adına yaptığım yatırımlarımın ve kaybettiğim zamanımın hiçbir şekilde telafisini yapamazlar zaten. İade alamadığım için 1 sene önce iade istedim destek talebinde görüldüğü gibi 1 senedir dönüş yapmamışlar. İade yapmadıklarına dair her türlü ekran görüntüsünü dekont dahil herşeyi attım. Kendileri iade yaptıklarını söylüyorlar dekont istiyorum konuyu takip eden adama sallıyorlar, konuyu saptırıyorlar. Ayrıca attığı mesajları dikkatlice kontrol ederseniz yine aşağılıyıcı bir şekilde konuşmaya devam ediyorlar. Sadece aşağılamaktan bile gerekli işlemleri yapmanızı arz ederim.

Öncelikle aşalayici kelime argo hakaret v.b kelimeler kullanilmamıştır

Alan adiniz godaddy tarafindan askıya alınmışdı godaddy ilen 50 defa görüşmemize rağmen bir çözüme ulaşamadik

Sizlere yeni alan adi veya iade diye 2 seçenek sunulmuş ve iadeniz sağlanmış 1 yıll önceki iade bilgisini çıkaramayiz tonlarca gelir gider v.b mevcut eski muhasebecimiz v.b 1 yıl geçmiş

Sizlere iade ücretini tekrardan ödiyebiliriz hiç bir sorun yok

Bunun haricinde yapabilcegimiz birşey yok gibi görünüyor domain süresi bitmiş ve kontrol tamamen bizden gitmiş durumda godaddy reglemiş durumda

@ServerPark; ek olarak kurumsal hesap dan mesaj atılmadigi için burdan yazmakdayim pm ilen görsel iletildi