Zehirlendiğim için işten çıkarılmakla tehdit edildim

evet tam duyduğunuz gibi oldu olay videographer olarak çalıştığım şirkette bayram dönüşü 2 gün rapor aldığım için beni resmen tehdit ettiler.
Olay şöyle bayram sabahı zehirlendiğim için hastanede yattım bayramın 2 günü ve zehirlenmeye bağlı bağırsaklarımda enfeksiyon oluştuğu için 2 gün ek rapor verildi bende haliyle işe gelemedim işe geldiğimde ise bana yapılan muamele işler gecikti zarar çok montajlar gecikti tarzında bi muameleydi.(bi moda ajansında videographer olarak çalışıyorum ve tek videocu benim) Bende onlara gelemeyecek durumda olduğumu e nabızda röntgenlerin ve tahlillerin olduğunu istediğiniz kuruma gösterebilirsiniz diyerek belirttim. Ama onların bana verdiği cevap komedi sen hasta olmak istemişsindir

yapılması gereken montajlar hep gecikti son zamanlarda işide salladın aklın burda değil yapılan montajları biz telefonlada yapabiliriz dedi patron ve müdür olacak kişiler

bende onlara madem telefondan yapabiliyorsunuz neden beni beklediniz oturup yapsaydınız dedim

haliyle geri vites yapmadım bana yalancı deyip işimi köreliyosunuz diyerek 15 gün sonra işi bırakacağımı söyledim adam bulun yerime dedim Allah patronunda müdüründe akıllısını nasip etsin insanlıktan nasibini almış olanları versin (bunu yapma sebepleri maaşımda indirime gitmemi istediler bende yanaşmadım muhtemelen bırakmamı sağlamaktı amaçları başardılar ama Allah görüyor hayırlısı deyip geçmekten başka şansım yok şuan iyi forumlar herkese buda böyle saçma bir hikaye olarak kalıcak aklımızda

)
çalısmıslık sürecini bilmiyorum ama uğraşmak istersen ki bence uğraş bi avukata gidip vekalet verip noterden çıkışını yap haklı çıkıştan tazminat davanı aç bunlara böylesi yarıyor.