^FB-DeViL^ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buda işe yaramaz aynı esnada teyit alacağı kişi ilede konuşup çözebilir denedikleri 30 çeşit yöntem yalan var
Yani başınıza gelse aslında ne kadar amatör olduğunu anlarsınız. Ben hiçbir soru sormadan parayı gönderdim bi anlık gafletle. Sonradan d*landırıcı olduğunu kimseden duymadan kendi kendime sorduğum sorularla dolandırıldığımı farkettim. İlk ödemeyi yaptıktan sonra bir tane daha almak istediğimi belirttim ama onun parasını göndermedim. Bu uyanık o parayı da alabilmek için bana türlü türlü oyunlar çevirdi. Ufak bi işkillendim. Bikaç olta attım hepsini yedi. Sonra aha dedim dolandırıldık. Yahu oltayı başta atsana neden parayı gönderiyorsun hemen?

Adam mesela geliştirici seçeneklerinden girip sizi kandırdığı asıl profili sanki onu kullanıyormuş gibi editliyor. Atıyorum XXX profiline güvendiniz onla konuştuğunuzu sanıyorsunuz, XXX profilinin içindeymiş gibi ekran görüntüsü atıyor. Ha yiyen olur mu? Kesinlikle yiyen olur ama ben mesela video çek dedim F5 yap yenilediğinde de aynı görüntüyü elde edecek misin dedim. Yenilerken o kısmı göstermedi akıllı (!)