SinerJJiTV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri getirebilirim diyen kişinin bir networkü olması, sektörü bilmesi gerekir değil mi? Siz bunu bilmeden karşı tarafı oyalayarak daha en başta amatörce davranıp bir de karşı tarafın vaktini çalmışsınız. Ayrıca olayın tam tersi gerçekleşseydi, yüzlerce kişi sağlasaydınız fakat karşı taraf verdiğiniz 300 TL ile sizi göndermeye çalışsa olur muydu?

R10'da satılan eğitimlerde, hizmetlerde ve diğer bir çok ticari konuda aldığınız/anlaştığınız şeyi "ya bana göre değilmiş" diyerek paranızı geri isteyebiliyor musunuz? Hayır Ne zamanki siz gereklilikleri yerine getirir ve karşı taraf buna uymazsa o zaman siz haklı olursunuz. Burada da aldığınız şey ortaklık olup karşılığında da 300 TL ve hizmetinizi sunmuşsunuz. Ne güzel kendiniz de diyorsunuz, 3 gün gibi kısa bir sürede deneyerek yapamayacağınızı fark etmişsiniz ama şimdi parayı geri istiyorsunuz. Bir de suç duyurusunda bulunun diyenler olmuş

Parayı verip vermemek bana göre tamamen karşı tarafın insiyatifindedir. Size tavsiyem 3 gün gibi kısa bir sürede değil daha uzun bir sürede daha çok emek göstererek sorumluluğun size ait kısmını yerine getirerek ortaklığınıza devam edin. En kötü ihtimalle 300 TLye bu işi yapamayacağınızı anladığınız güzel bir deneyim olursizin için.
Bazı Yaşı Büyük Aklı Küçük Arkadaşlara Bunu Anlatmak Zor Hocam Zaten Yorumların Yarısından Çoğu Beni Göstermekte, Şikayet vb olaylarını herhalde daha önce yaşamadım sanıyorlarda ona göre konuşuyorlar cidden sevinirim dava gibi bi durum olursa