R10'da yorum hizmeti diye bir alışveriş yapılıyor, ne kadar etik dışı bir işlem ve bir okadarda iğrenç. işlemi yaptıran kişilerde konu altında yorum sağlayan kişiye itifat mesajı yazıyorlar, dürüst biri, güvenilir biri, saglamdır vs vs..

Görmedigi, gitmedigi hizmet almadığı bir mekana olumlu yorum yapıp birde 5 yıldız veriyor. peki ne karşılığı para. O yorum üzerinden insanlara yalan bilgi veriyor ve yanlış yönlerdirmeye sebep oluyor. Bunu şimdi çok güvenilir, sağlam kişi...

R10 yönetiminin aslında bu kategoriyi iptal etmeleri ve böyle insanları yanlış yönlendiren konulara müdehale etmeleri lazım diye düşünüyorum.

Güncelleme: Arkadaşlar şu reklam olayı ile kıyaslama alakasız, neden mi çünkü reklamın reklam oldugunu biliyorsun ve reklamda rol alanın para karşılığı hizmet verdigini biliyorsun. Adam çene cerrahına sahte yorum yazmış MÜKEMMELDİ, ÇOK İYİ HİZMET ALDIM, İŞİNİN EHLİ VSS, kullanıcı deneyimi yorumları ile reklamı kıyaslamak bana göre mantıksız geliyor.

Peki yorum hizmet diye satış yapanlar; yaptıkları yoruma REKLAMLAR diye başlık atsın hizmeti alan bunu kabul edermi 😁