Çok saçma bir açıklama olmuş hoca.
Eğer yüksek kâr getirdiğinde ozaman karşı taraf al kardeş sen sadece aldığın parayı deseydi durum ne olacaktı.
Şuan parasını isteyen arkadaş aynı bu şekilde ben çekilirim diyecekmiydi.
Ticaret yapılmış karşı taraf bir sermaye koymuş diğer tarafta para koyup ortak olmak istemiş .
İş iyiye gitse tüm kazanılan kuruşa kadar isteyeckti.
İş kötu gidince banane paramı ver ben cikiyorum demek hiç iş ahlakina uymaz.
Ortaklık sistemlerinde bu şekilde ilerlemez isler
Ya oturur konuşursunuz gelir gider ve kar payı konulan hisse kişi başına neyse ona göre sistem veya site komple satılır herkes payına düşeni alır yada cezanı çeker alırsın ceketini gidersin.
Adam paranı alıp üstüne cokmemis iş bu gel yapabilirsen yap demiş sen yapamamissan bu senin sorunun karşı tarafın değil.
Belki daha yüksek teklif geldi belki adam sana güvendi onu geri çevirdi .
Herşeyi kendimize göre yorumlamayalim lütfen
Burada tüm inssiyatif karşı tarafta isterse ödeme yapar arkadaşın payı kadar isterse bekle sistem kazanç sağlamaya başlarsa hakkını alırsın der ama şu otamda bana olsa bende hiç birşey vermem sistem bu şekilde yürüteceği varsada yürümez zaten
Hoca senin dediğin ilk giriş yapılan ortaklıklarda geçerlidir, bir işe tutar belirlenir ikiye bölünür ve işe başlanır. Söz konusu iş varken ufak bir bütçeyle ortaklıktan bahsediyoruz

Zaten dükkan var iş olmuyor arkadaş girelim diyor. Adam 3 gün emek verdim ozaman emeğimin karşılığınıda ver diyebilir ?
Bozulan büyük ortaklıkta bile hisse tutarı satışa çıkarılır, ayrılmak isteyen hisseyi satar parayı alır gider. Ozaman neden satıyorlar hisseyi ? Satılan hisse kalanamı veriliyor ?
Buyüzden HOCA Ortaklığı tam bilmek gerekir yorum yapmak için.