İnsanlık yapmak gereken bu zaten , bende olsam bende yaparım aynısını kimseyi kırmaya üzmeye hakkına girmeye gerek yok . Hepimiz çok iyi biliyoruz hepimiz yaşadık , o para için kaç günümüzü harcıyoruz yemiyoruz içmiyoruz bir şekilde koyup bir girişim yapmak istiyoruz ama sonuç olarak olmadı kim haklıysa bir şey demiyorum ancak insan evladıyız hele bu öğrenci halimizde böyle bir duruma uğramak hiç güzel değil , halden anlayan anlar durumumu, Herkese cevapları için teşekkür ederim 🤍
Hocam daha öğrencisin bak ben kırk küsür yaşındayım. Ticarette insanlık vs olmaz. Kurallar olur. Karşı taraf isterse senin lehine karar verir. O da isterse. Karşı taraf senin hakkına girmiyor. Siz bir anlaşma yapmışsınız konu kapanmış gitmiş. Ancak burada büyüklük yaparsa isterse yapar. İstemezse yapmaz. Burada tüm hata senin inan bana. Ama ben
@Evils; hocamın bizleri kırmayacağını umuyor ücretin yarısını iade ederek büyüklük göstereceğini düşünüyorum. Öğrenci kardeşimizi üzme daha fazla. Hepimiz o yollardan geçtik.