Geçmiş olsun..
Yakın bir akrabamızın ellerinde yaralar oluşuyordu.. egzamadan sedefe çevirdi vs.. ilaçlar kremler doktorlar vs bildiğin ne varsa yaptılar.. yoruldular..
hastlalık olunca da herşey deneniyor acaba belki iyi gelir diye..

Sonuç olarak son çare gümüş iyonlu su hazırladık... kendi yöntem ve çalışmalarımızla. Hamdolsun şuan çok iyi..
Size de tavsiye ederim..

Bunun yanında birçok hastalara da kullandık. dualarını aldık.

Gümüş iyonlu suyu denemenizi tavsiye ederim... iyice araştırın, bununla alakalı çok bilgi var internette araştırın.. kısa sürede fayda göreceğinize inanıyorum..

son olarak kemoterapi görürken enfeksiyon kapmış bir akrabamıza doktor artık evinize bakın dediği ama damar yolu bulamadıkları için çok ağrıları olduğu için hastanede tutuyorlardı. hastaya oğluyla 4 şişe gönderdim ertesi gün.(41 gün karanlıkta tutulmuş özel şişeyle) 5 gün sonra beni arayıp ''size zahmet olmasın bana formülü verirmisiniz, biz yapalım'' deyip ayıp etse de hastamızın son durumunu öğrendiğim. enfeksiyonlarının yüzde 200 değerden 160'a düşmüş değerleriyle hem damar yolları da açılmış ve bir de doktor antibiyotiği kesip suyu kullanmasını önermiş... bu güzel haberdi benim için. Verdiğimiz suyu kullanmaları iyileşmesine vesile... İyi olması herşeyden önemliydi benim için su veya başka bişiy. yeterki iyi olsun dualarımdaydı. sevdiğim akrabamdır.

Haftaya tekrar ziyaret edecem akrabamızı, duasını alacağım, eğer gözle görülür güzelliğini görürsem yazarım buradan.. hatta su için forum açabilirim.. hastalarımıza doğal yollardan iyileşecek durumlara tonlarca ilaçlar kullanmalarına gerek yok..

Allah şifalar versin.. Tüm hastalarımıza