Tursturis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
2 ay boyunca zar zor olsa da kola içmeyi bırakabildim. Son 1 hafta da kola içtiğim günden beri tekrardan akşamları olmak üzere kalp ağrıları yükselmeye başladı. (geçen 2 ay da neredeyse hiç ağrılar hissetmiyordum.)

Kola bağımlısı varsa eğer, bunun tek çözümü soda, başka da bildiğim yok...
Ağustos'ta kalp ağrısı çekiyordum nefes alamıyor gibi oluyordum ve hem kilomdan hem de abur cubur tüketiminden olduğunu düşünerek kolayı bırakmaha karar verdim. Yaşım 17 kilom 84 - 85 civarlariydi çok şükür ağustostan beri toplam 3 bardak tek içtim ancak üçü de akraba aile ortamında zoraki kırmamak için oldu ve tadı çok iğrenç geldi açıkçası, şu an bunları yazarken 73 kilo olarak yazıyorum (kilo verme sebebim kola değil, aşırı stresten dolayı 70 gün gibi bir sürede diyet vb olmadan yaklaşık 12 kilo verdim ) şimdi kendime ve eski halime bakıyorum da iyi ki bırakmışım çünkü gerçekten insanı aşırı derecede rahatsız edecek hastalıklara sebep oluyor, kalp ağrım yine de geçmedi onun da stresten olduğunu düşünüyorum
ama sonuç olarak abur cubur tüketimimim minimuma indi kola tüketimi de sıfıra indi diyebilirim bu sayede
Sonuç olarak konu sahibi hocamın da dediği gibi içmeyin icirmeyin