Merhabalar Bir Kargocu Olarak Sizleri Bilgilendirmek İstiyorum .
Bildiğiniz Üzere İnstagram , Facebbok Gibi Platformlardan Ürün Satışı Yapılmaktadır.
Örneğin 3 Adet Tişört 1 adet Hediye Pantolon 199 ₺ gibi ürünler satılmaktadır
Tabi sizinde Hoşunuza Gidiyor aaa ne kadar ucuz kapıda öderim iyi olur gibi Yapmayın
Aldığınız ürünler Tüm firmalar için Konuşmuyorum çoğu *********** oluyor peki nasıl yapıyorlar ceza yemiyorlarmı ?
senin benim anlaşmamı Kullanarak Aracı firmalardan Göndeiryorlar hiç bir şekide ulaşım sağlayamıyorsunuz. peki nasıl anlayabilirim ? 1. ürün Geldiğinizde Şeffaf kargo olup olmadığna bakın 2. Üzerinde Fatura varmı ona bakın 3. irtibat numarası varmı ona bakın mesela kargoyu aldınız iade yapıcaksınız muhattabınız varmı ona bakın. Kargoyu Almazsam Ceza Yermiyim ?
Hayır. Güvenilir olmayan sitelerde satılan ürünler asla size dava şaiket filan edemez
gönderenin ismine bakın genelde xxx kargo , xxx elektronik dağıtım şirketi gibi isimler yazmakta örnek veriyorum tabi sağlam firmalarda var onlara asla sözüm yok
bu yukardaki 3 tane bulunan yazıya bakın eğer 3'ü tutarsa alın cocuk kıyafeti çıkmazsa iyidir Genelde Neler Sahte Çıkıyor ? Şahit olduklarım ; Adam 3 tişört 1 pantolon hediye almış tişörtler 5 tl'lik tişörtler pantolon cocuk pantolonu dün :bi müşteri Parfüm almış pazarda 5 ₺ ye satılan ürüne 220 ₺ ye almış önümde teslim aldı açtı ürün sahte çıktı aradı ulaşamadı ayakkabı alıyorlar bildiğin kum kumaş ayakkabı çıkıyor Peki sen Müşterileri Uyarmıyormusun ? Müşteriye ne kadar anlatsanda müşteri başına gelince akıllanması gerekiyor yine söylüyoruz bi bakın iletişim faturası varmı gibi bazıları arıyor ulaşamıyor bazıları bişey olmaz diyip dili yanıyor geçen bi müşteriye iza ettim müşteri dükkanı arayıp beni şiakyet etti keşke alıp dili yansaydı dedim ama yapcak birşey yok
NOT : SİZ SİZ OLUN İNTERNETTEN GÜVENİLİR OLMAYAN SİTELERDEN ASLA ÜRÜN SATIN ALMAYIN PARANIZI HEBA ETMEYİN - UYARIN ÖNÜNE GEÇELİM BUNLARIN.. İYİ FORUMLAR DİLERİM
+ olarak hocam kapıda ödeme ile yolladığımız siparişler kaybolursa vs iade alabiliyoruz rahatça ama dolaptan yolladığımız normal kargolarda bir türlü alamıyoruz ( ürün kırık gittiğinde kaybolduğuda ) kargolar umursamıyor ( genel bütün firmalar adına geçerli ) ne yapabiliriz ?