Metin2sms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Bir Kargocu Olarak Sizleri Bilgilendirmek İstiyorum .
Bildiğiniz Üzere İnstagram , Facebbok Gibi Platformlardan Ürün Satışı Yapılmaktadır.
Örneğin 3 Adet Tişört 1 adet Hediye Pantolon 199 ₺ gibi ürünler satılmaktadır

Tabi sizinde Hoşunuza Gidiyor aaa ne kadar ucuz kapıda öderim iyi olur gibi Yapmayın
Aldığınız ürünler Tüm firmalar için Konuşmuyorum çoğu *********** oluyor peki nasıl yapıyorlar ceza yemiyorlarmı ?
senin benim anlaşmamı Kullanarak Aracı firmalardan Göndeiryorlar hiç bir şekide ulaşım sağlayamıyorsunuz.

peki nasıl anlayabilirim ?
1. ürün Geldiğinizde Şeffaf kargo olup olmadığna bakın
2. Üzerinde Fatura varmı ona bakın
3. irtibat numarası varmı ona bakın mesela kargoyu aldınız iade yapıcaksınız muhattabınız varmı ona bakın.

Kargoyu Almazsam Ceza Yermiyim ?

Hayır. Güvenilir olmayan sitelerde satılan ürünler asla size dava şaiket filan edemez
gönderenin ismine bakın genelde xxx kargo , xxx elektronik dağıtım şirketi gibi isimler yazmakta örnek veriyorum tabi sağlam firmalarda var onlara asla sözüm yok
bu yukardaki 3 tane bulunan yazıya bakın eğer 3'ü tutarsa alın cocuk kıyafeti çıkmazsa iyidir

Genelde Neler Sahte Çıkıyor ?

Şahit olduklarım ; Adam 3 tişört 1 pantolon hediye almış tişörtler 5 tl'lik tişörtler pantolon cocuk pantolonu
dün :bi müşteri Parfüm almış pazarda 5 ₺ ye satılan ürüne 220 ₺ ye almış önümde teslim aldı açtı ürün sahte çıktı aradı ulaşamadı
ayakkabı alıyorlar bildiğin kum kumaş ayakkabı çıkıyor

Peki sen Müşterileri Uyarmıyormusun ?
Müşteriye ne kadar anlatsanda müşteri başına gelince akıllanması gerekiyor yine söylüyoruz bi bakın iletişim faturası varmı
gibi bazıları arıyor ulaşamıyor bazıları bişey olmaz diyip dili yanıyor geçen bi müşteriye iza ettim müşteri dükkanı arayıp
beni şiakyet etti keşke alıp dili yansaydı dedim ama yapcak birşey yok

NOT : SİZ SİZ OLUN İNTERNETTEN GÜVENİLİR OLMAYAN SİTELERDEN ASLA ÜRÜN SATIN ALMAYIN
PARANIZI HEBA ETMEYİN - UYARIN ÖNÜNE GEÇELİM BUNLARIN..

İYİ FORUMLAR DİLERİM
aslında kapıda ödeme alan firmalara hemen para yatmıyor ve ilgili kargoya verilen İban numaralarına yatıyor paralar haliyle öncelikle izi sürülebilinir şimdi üstadım size ufak bir sorum olacak ürün sıkıntı olduğunda ürünü müşteri size geri verip tutanak tutmanızı ister yanınızda tutanak mevcut mu hep ? zira bir çok kargocu tutanağın ne olduğunu bile bilmiyor.