1. Milletvekili sayısını azaltır, devlete çökmüş yiyicileri , lüks makam araçlarında gezenleri temizlerdim
  2. Eğitim sistemini değiştirir Finlandiya gibi ülkelerden yardım alırdım. Malesef Cahil halkımızın eğitilmeye muhtacı var.
  3. Tarım ve çiftçilikle uğraşmaları için halkı teşvik eder üretim yaptırırdım. yurtdışına bağlılığı azaltmak gerekiyor acilen.. Hollanda'yı örnek alırdım.
  4. Üretim bir ülkenin kendi kendine yetebilmesi başka bir ülkeye muhtaç kalmaması konusunda adımlar atılır fabrikalar, üretim için herşeyi yapardım.
  5. farklı dost ülkeler ile proje ortaklıklarına gider iş birliği yapardım.
  6. Ülkemizde üniversite okuyanları yurtdışına gönderir tüm masrafları karşılar ve mezun olduktan sonra ülkeye uzun vadeli gelmesini sağlayıp ülkenin gelişimine katkı sağlamalarını sağlardım.
vs vs.. gerçekten vatana hizmet etmek isteyen kişi bunları çok kolay yapar.. Türkiye'de üretim durdu herşey yurtdışından dolar ile geliyor.. sürekli bütçe açığı.. Halkın sırtından vergi ile geçiniliyor. Türkiye'nin yıllık geliri 800 milyar TL ise bunun 700 Milyar TL'si vergiden böyle birşey olabilir mi ??

Avrupa bizi kıskanıyor!!