Merhaba ,
E-ticaret sitem + instagram + yeni bir platformda da satıcı olarak geçiyorum en fazla satış yapan 50 mağazadan biriyimdir. Platform yeni ve hareketli platformdaki hesabımıda devir edeceğim. (Bunun için Vergi levhanız olması gerekiyor)
2 aylık gelen toplam ciro : 11.500TL Bunun %95'i üye oldugum platformdan gelmiştir.
Ürünlerin toptancısına kadar herşeyini vereceğim 4.80 tlye aldığımız ürün rahat bir şekilde 70 - 80 - 90 tl lere satabiliyorsunuz. 1 koli daha ürün var ürünleride göndereceğim 1 ay sipariş çekmeden satışını yapabilecek. Ödeme kanıtları istatistik ve nasıl bir yol izleneceği ciddi alıcılar ile paylasılacaktır. Herşey hazır sistem şuana kadar 150 liralık bir reklam cıkmısımdır ondada web siteme 1k ciro dönüşü aldım.
Günlük 2-5 arası sipariş alıyorum. Öncelikli satıcı oldugum için ürünlerim ayda 1 anasayfada Olma hakkı var burası cok onemli güzel bir ürün koyup günde 20+ sipariş cekebilirsiniz.
Uzun yıllardır e-ticaret ile ugrasıyorum onun dısında satıs müdürlüğü yapıyorum ilgilenildiğinde sistem tıkır tıkır işleyecektir. İlk tutan mağazam değil. ayda 50k üzeri sipariş alan suan yöneticiliğini yaptıgım mazaga var isteyene referans olarak onlarında istatistiğini atabilirim.
Platformdan : 150 + ADET Sepet X (Bazı sepetler 2 veya 3 adet)
Website : 12 adet
Not: Fikri olan kendine saklayabilir , Ciddi alıcılar Wp'den ulasabilir.
0551 433 11 51
Ürünü uzaktan veya elden devir işlemleri yapabiliriz. Elden yüzyüze isteyenler Edirne , İstanbul , Artvin 'den yardımcı olurum.
Bir kaç istatistiği paylaşıyorum;
Site adresi: (1taki.com ) Sitenin aylık getirisi: 5k Sitenin açılış tarihi:01.03.2022 DA / PA Değerleri: - Kategori, sitenin içeriği nedir: Bijuteri,Takı Günlük hit sayısı: 10+ Ziyaretçi kaynağı: ( : %90 Platform - %10 instagram ) Domainin Yaşı:3 ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok Hosting dahil midir: Evet Banlı olduğu sponsor var mı: yok kontrol edebilirsiniz Banlı olduğu arama motoru var mı: yok kontrol ediniz Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok İstenilen Fiyat 75.000 TL Müşteri dataları numaraları paylasmak icin düzenledim. Kanıtlar ciddi alıcılara atılacaktır.