Arkadaşlar dün gece başıma gelen bir olayı anlatayım, dün gece trendyol hesabım çalınmış, daha sonra kayıtlı kredi kartımdan kendi trendyol cüzdan hesabıma 1 tl yükleme yapmışlar, ben buraya kadar okeyim hesap çalınabilir olur böyle şeyler ama asıl olay, trendyoldan kart bilgilerimi alarak çiçeksepeti üzerinden 500 liralık alışveriş yapmışlar, banka bu işlem size mi ait sms’i yollamasa hiç haberimiz olmayacak, bankayı ararken bi 100 tl daha çekmişler yine çiçeksepeti üzerinden, sanırım çiçeksepetinde 3d secure yok o yüzden kod gelmedi diye düşünüyorum.

Trendyoldan alışveriş yaptıysanız hesaplarınızı kontrol edin, siz izin vermeseniz bile kartınızı kaydediyorlar.

Ben şimdi trendyol hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim? Kayıtlı kart bilgilerimin tamamını ben bile göremiyorum bu insanlar nasıl alabiliyor anlam veremedim, çiçeksepetini arıyorum hangi hesaptan sipariş verildiğini öğrenmek için, onlar da hiç bir bilgi vermiyorlar, ben bu insanlar hakkında nasıl suç duyurusunda bulunabilirim bilgisi olan var mı?