deadascobain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paylaşan arkadaşa yüklenmeyin. ülkemizde bulunan bu insanların -pakistanlılar, suriyeliler ve daha bir çoğu- yaşadıkları yerde olan olaylar arkadaşın suçu değil, insanların bu tarz haberleri görmesi gerekiyor ki bu zihniyete sahip kişilerden kurtulalım.
Arkadaşlar, bizim ülkemizde de hayvanlara tecavüz eden insanlar var. Kılıçla adam doğruyorlar. Parçalayıp konteynera basıyorlar. Sen şimdi çıkıp da bu benim derdim dersen o zaman sen ben bu şekilde öldükten sonra ki bakış açımızın bir anlamı kalmıyor. Çünkü ölmüşüm ben.

Bu tarz güruh bir zihniyet her ülke de var. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Ülkeden gitsinler, bunu bende istiyorum ama bu paylaşımlarla bunu yapmayalım. Bize yakışmaz.

Allah göstermesin, yarın bir gün bizim başımıza gelir nereye gideriz. Ya bizim ülke savaşır deme. Savaş anında ülkenin yarısı kaçar. Buna emin ol. İnsanları bir kesim insan uğruna harcamayalım.

Valla işten eve gidince haber izlemiyorum. O onu öldürmüş bu buna bilmem ne yapmış. Paylaşımı yapan arkadaşımız da anlamıyorum bunlarla mı yatıp kalkıyor. Ya ben cidden gündelik işlerim uğruna koşarken yoruluyorum siz nasıl yorumluyorsunuz sürekli bu tarz haberleri izleyerek.

Söylemimi anlattığı düşünüyorum. Bir kaç dakika oldu paylaşım yapılalı ama derdimi anlatmak için dil döküyorum. O yorumumdan çıkardığı yorum da kendi ülkemizde de olanlara da sessiz kalmıyorsundur. Böyle bir bakış açısı olur mu ya. Şimdi ben bu adama ne diyeyim?