Bunları yetkili kişilere söylemeye çalışsak bize gülerler

Diyecek başka bir şeyim yok hocam dertleri eğitim değil...
Valla hocam bir beyin fırtınası yapalım diye açıyorum başka öneriler olur ne olur çözüm bulmaya çalışalım. youtube videosu yapan olur,olmadı ben yaparım, daha çok kişiye ulaşırız ya da milletvekillerine eposta atarız twitter dan yazarız talep ederiz. Yoksa bu gidişle gerekli atılımı yapamayacağız .Şimdi laylay lom yapıyor herkes r10 da da çok kişi farkında değil umrunda değil fakat ülke geri kalırsa bugun nasıl emekliler bir kısmı 2500 alıyor o duruma düşerler ileride,tokat gibi girer adama.
Biz nasıl zamanında istanbulu aldık teknolojiyle aldık zamanın ilerisinde büyük toplar döküldü
sonra ne oldu yerimizde saymaya başladık yabancı bir adam çıktı top mermisinin içine misket koydu , top1 kişi öldürecekken oldu 10 kişi öldüren silah oldu
her iş robotlaşacak bunun kaçarı yok. Pil gücü mü yetersiz her yıl bir atılım oluyor 10 seneye belki de 50x güçlü pil teknolojisi çıkacak. İşlemci mi yetersiz adamlar kuantum işlemciye uğraşıyor. Halk bilinçsiz farkında değil ama bu bilinci oluşturacağız buradan başladık .