ag19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç unutmam 2015 yılıydı sanırım iş ilanlarına bakıyordum. Google adwords alanında en az 15 yıllık tecrübe bunun 5 yıllığı müdürlük pozisyonunda diye yazmışlardı üstelik büyük bir firmaydı. Şimdi insanlar sosyal medyada bu tip ilanları paylaşıp şirketi rezil ettikleri için artık 5 yıllık tecrübeden yukarı yazanı görmüyorum. Doğrusu da buydu bana göre illa rezil etmek mi gerekliydi?
23 Ekim 2000'de adwords duyurusu yapılmış ama Türkiye'ye gelişini ve o dönemki teknolojiyi düşününce ne desem bilemedim bu arada adamların ne derece ileri görüşlü olduğunu görmüş oluyoruz.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada da bir sürü sallamasyon konular var yok şöyle böyle optimizasyonlar yapıyoruz şu bu bilmem ne kardeşim bir ayda kaç kere optimize yapabilirsin ki zaten? Sanki data ekleyip kitleye gösterme vesaire olaylarına giriyorlar da şuyuz buyuz diyorlar yarısının portföyü zaten günde 100-1000 TL harcayan kişiler bu portföyle ne öğrenebilirsin ki haklısınız sonuna kadar.
forumda çok değerli, bilgili, tecrübeli arkadaşlar var, onların hakkını teslim etmek lazım.

Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı konu. Bir konuda uzmanlık içim 3 yıl yetiyor genelde. Fazlası gösteriş gibi geliyor bana
elbette ilgiyle beraber yetenek ve tecrübeyle insanlar kendilerini daha kısa sürelerde dahi kendilerini geliştirebilir, güncel düzenlemelere hakim olunabilir. boynuz kulağı geçer diye atasözü var.