Whatsap tan ulaştım hocam
Merhabalar, arkadaşlar net anlaşılır ve kısa olacak şekilde BitOasis'in 150₺'lik referans ödül kampanyasını paylaşacağım YATIRIMLARINIZI BEN KARŞILARSAM 150TL KAZANCINIZ OLACAK YATIRIMLARINI KARŞILAYACAĞIM KİŞİLER HESAP BİLGİLERİ İLE BANA VERİM YATIRIMI YAPMAMI BEKLİYECEKLER KESİNTİLER VS BEN KARŞILIYACAĞIM İSTERSE KİŞİ İBANINA ATARIM ÖDÜLÜ İSTERSE DE HESABININ İÇİNDE BIRAKIRIM REFLİ LİNK REFSİZ LİNK : https://bitoasistr.com/tr/register YATIRIMLARINIZI KENDİNİZ KARŞILARSANIZ AŞAĞIDA VERDİĞİM ORANDA GERİ ODEME EK OLARAK BENDEN ALICAKSINIZ 200-499 TL Yatır & Kripto Para Al 50 TL BONUS (15TL Geri Ödeme Yapıyorum)
500-999 TL Yatır & Kripto Para Al 100 TL BONUS (30TL Geri Ödeme Yapıyorum)
1000+ TL Yatır & Kripto Para Al 150 TL BONUS (75TL Geri Ödeme Yapıyorum) YAPMANIZ GEREKENLER (YATIRIMINI KARŞILAYACAĞIM KİŞİLER SADECE KYC TAMAMLASIN) - Referans Linkinden üye olarak KYC Tamamlamak (Türkçe karakter ve sembol kullanmayın, hızlı bir şekilde onaylanıyor) - KYC Doğrulaması sonrasında Banka hesabınızdan TL yatırımı yapıp Kripto para satın almanız gerekiyor. (1000TL alımda 10-11TL civarında komisyon kesiyor) (TL yatırmak için hesap bilgisi isterken, yatırım yapacağınızın hesabın şube adı adresi gibi bilgiler istiyor onları da doldurun, gönderimin ardında da dekontu yüklemenizi istiyor.) -Hesabınıza TL geldikten sonra XRP alımı yaptığınızda 10-15dk içerisinde ödül hesabınıza tanımlanıyor. Ödülle de XRP alıp kullandığınız diğer borsaya çekimi gerçekleştirebilirsiniz. (15-20 dakikada XRP Çekimi tamamlanıyor, 0.11XRP Fee alıyor.) İLETİŞİM:
TELEGRAM /
WHATSAPP