çok sevdigim bi söz vardır ; bagzı insanlar yaşamak için yer,bagzı insanlar ise yemek için yaşar.ben en son ne zaman acıktıgım için gidip yemek yedim hatırlamıyorum dahi.kendimi bildim bileli sadece canım bişey istediginde mümkünse gidip onu yedim,onu bulamazsam başka bişey yemedim.mesela bugün ne yesem diye düşünüp,bi türlü karar veremedigim için 3-4 gün sadece su ve çayla beslendigim çok oldu.yada çocukken babam sevmedigim bi yemegi yemem için zorladıgında inatlaşarak 3-4 gün boyunca agzıma tek lokma yemek koymadıgım çok oldu.yani 7 gün boyunca canımın bişey istemedigi olmadı,o kadar denemedim ama 3-4 gün çok oldu bende.fakat bi süredir sadece göbek bölgesinde ben de kilo aldım.boyum 1,67-1,68 ve kilomda 67-68 civarında yani genel anlamda kilo sorunum yok ama tüm sorun göbek bölgesinde toplanmış durumda.normalde 55 kilo civarında oldum hep bu zamana kadar ve uzun zamandır günde 1 ögün ile devam ediyorum hatda dedigim gibi hiç bişey yemeden günlerce durdugum oluyor.bu göbek sorununun sebebi ise bence virüs yüzünden eve tıkılı kalmak + sadece cips,pizza gibi şeylerle beslenmek.yani sadece günde 1 ögün yemek yiyorum ve o da genelde cips,dondurulmuş pizza,börek oluyor bi süredir.sadece cipsi azalttım ve bi tık rahatladım.bu aralar yemek tarifleri izleyip kendim çorba,pilav filan yapıp yiyorum.55 kiloya düşmek istemiyorum açıkcası,o da çok az dı yani ama ben de bi 60 kiloya insem sanırım fena olmaz genel anlamda kilo vermeden,sadece göbek çevresindeki yaglardan nasıl kurtulurum,ben de onu araştırıyorum bu aralar.kilo hem saglık açısından,hem görüntü açısından hem de psikolojik açıdan büyük bi sorun.bu konudan şikayetci olan herkes,bian önce kurtulur umarım