Merhabalar binlerce müşterimiz binlerce bünyemizde barinan kurumsal firma bulunmakdadir 1 yil öncekli iade dekont v.b işlemleri burdan istemeniz biraz komik ve şaşırtıcı
Biz tarafindan kapatilan bir ürün hizmet değil ki biz sizlere sağliyalim sizlere teklif sunduk ve iadenizi sağladik
DESTEK Talebi açarak muhasebe biriminden gerekli bilgileri alabilirsiniz
1 yildir web sitemiz uzerinden iletişime geçmeden gelip burda marka karalama yapmaniz suçdur ve gerekli işlemlerin yapilacagini bildiririz
@sunucux; adina açilan şikayet konusu
@WHMCSTR; tarafindan açilmiş ve nedense kendileri ile çalişmakdayiz 😊
r10 platformunda bizlerde biliyoruzki yükselişimizi çekemeyen bazi kişiler böyle küçük kozlarla bizleri karalamak için elinden geleni yapmakda
Konuya dahil olmiyacagiz
@BilalBayar; gerekenin yapilmasini istiyoruz
06.05.2021 tarihinde sizlerden iade istemişim destek talebi üzerinden konuda ekran görüntüsü mevcut. Attığım ss de herhangi bir sizden gelen iade yok 09.05.2021 tarihine kadar sıralandı. Kurumsal firmayım diyip yalan söylemeniz ve kendiniz haksız durumdayken haklı çıkarmanız sizce hoş mu? Ben nasıl 1 yıl önceki dekontlara erişebiliyorsam, sizinde erişmeniz lazım. Ayrıca siteye dün girebiliyorken nedense bugün tc onayı doğrulaması gelmiş bak şu işe

Sizin verdiğiniz yarım yamalak hizmet yüzünden benim yaptığım yatırımın ve zamanımın boşa gitmesi benim için büyük bir kayıp. Sizden destek alamayınca Microsoft Azure ekibine bile alan adımı geri alabilmek için ticket bile atmışım. Sizden birçok kanıt istedik kafanızdan birşeyler uydurarak konuyu gereksiz uzatıyorsunuz. Burada mağdur olan benim benim mi bedel ödemem gerekir sizce?