Merhaba ben 1 yıl 2 ay önce felan oldum. İstanbul da değil ama, kıkırdakta yamukluk kemikte eğrilik vs vs vardı gittim muayene oldum 9 ay gibi süre sonraya ameliyat tarihi vermişlerdi yani yarın muayene olsan 1,2 ay içinde ameliyat olacağını düşünmüyorum çünkü herkes oluyor sıra var anlayacağın ameliyat tarihin yaklaşınca onlar söylüyor tahlil için gidiyorsun kan tahlili,tomografi,röntgen vs bunları veriyorsun nasıl bir burun istediğini soruyor ki erkeklerde 90 derece burun oluyor doğal görüntü o sonra ameliyat süreci genel anestezi şeklinde ve 3,4 saat süren bir operasyon bu süreçte kayda değer acı hic hissetmedim ki ilk gece sürekli ağrı kesici veriyorlar sonraki günler hap şeklinde ertesi gün problem yoksa hastaneden çıkıyorsun sadece 1,2 hafta darbeden vs uzak tutman gerekiyor burnunu doktor olarak ta doktortakvimi sitesine girip yakın devlet hastanesine girip kbb bölümün de olan doktorlar için o doktora ameliyat olmuş hastaların yorumlarını okuyup karar verebilirsin kardeşim merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin umarım yararlı olmuştur.