Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba. Öncelikle hayırlı olsun hocam. Ailem Sultangazi cebeci mahallesinde.Ailemle bi konuşayım. Vereceklerini sanmıyorum ama boş dairemiz var. 0 daire olduğu için kiracıya verip değerini düşürmeye gerek yok yatırımlık diye düşündük. Yine de bi sorayım niyetleri var mı diye. Fakat uygun birşeyler bulurlarsa bilgi veririm sizlere. Tekrardan hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi zorunlu görev süresince oradan oraya sürünmek istemiyoruz. Abinizin evlilik durumu varsa çıkmamız gerektiğinde ev bulup, taşınmak çok zor olabilir. Biz de ev sahibiyiz ve kiracı konusunda endişelerinizi anlayabiliyorum. Aileniz uygun görür ve biz de beğenirsek detaylı konuşuruz. Oranın yerlisiyseniz çevreniz de vardır. Elbet eş dosttan kulağınıza kiralık ev gelir. Bu şekilde yardımcı olmanız da bizim için çok faydalı olur.

Cihan_Tavli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba öncelikle mutluluklar dilerim abi, 7-8 senedir eski habiplerde oturuyorum bu tarafta yeni sitelerin yapılması ve diğer yerlere nazaran biraz daha sakin ve derli toplu olması sebebiyle fiyatlar çok uçtu. Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi İsmetpaşa ve uğur mumcu tsrafına bakabilirsin bir şey olursa yszabilrisin PM den
Teşekkür ederim hocam. Eski Habipler okula yakın olması sebebiyle tercih etmiştik. Sonrasında bu semti sevdik. Buraya bakmadan önce Cebeci taraflarını gezdik dediğiniz gibi diğer semtler baya karmaşık ve hareketli. Sıkıntılı mahalleleri de var sanırım. İsmetpaşa ve Uğur Mumcu için de çok iyi şeyler söylenmemiş okuldaki diğer öğretmenler tarafından. Afganlar ve Suriyelilerin koloni kurdukları yerler bu taraflar diye söylendi. 1 ay kadar vaktimiz var. Bu süre içerisinde kulağınıza gelirse yönlendirmenizi rica ederim.