Merhaba,
@sunucux; hesabının size ait olduğunu hala inkar etmektesiniz, ben kanıtları ilettim. Yönetici arkadaşlar inceleyecektir.
Dolandırılmaktan bahsetmiyorum. Biz sizden hizmet aldık, hizmeti kullanamadık. Alan adı üzerindeki yatırımlar boşa çıktı, müşteri kaybına yol açtı bizim açımızdan. Bizi sizin godaddy, wildwestdomains ve azure arasında geçen diyaloğunuz ilgilendirmez. Biz hizmeti sizden aldığımızdan dolayı muhattabımız sizsiniz. Lütfen tekrar ve tekrar azure kapattı, teknoclouds dolandırdı vs. demeyin.
Hakkımızı ne zaman, nerede, nasıl alacağımız sizi ilgilendirmez. Ayrıca iade dekontunu iletin dedim kaç defa, hala bir cevap alamadım.
Not: Ne kadar kurumsal bir firma olduğunuz, yazış şeklinizden belli olmaktadır. (Nasıl anlamak isterseniz o şekilde anlayabilirsiniz.)
Merhabalar binlerce müşterimiz binlerce bünyemizde barinan kurumsal firma bulunmakdadir 1 yil öncekli iade dekont v.b işlemleri burdan istemeniz biraz komik ve şaşırtıcı
Biz tarafindan kapatilan bir ürün hizmet değil ki biz sizlere sağliyalim sizlere teklif sunduk ve iadenizi sağladik
DESTEK Talebi açarak muhasebe biriminden gerekli bilgileri alabilirsiniz
1 yildir web sitemiz uzerinden iletişime geçmeden gelip burda marka karalama yapmaniz suçdur ve gerekli işlemlerin yapilacagini bildiririz
@sunucux; adina açilan şikayet konusu
@WHMCSTR; tarafindan açilmiş ve nedense kendileri ile çalişmakdayiz 😊
r10 platformunda bizlerde biliyoruzki yükselişimizi çekemeyen bazi kişiler böyle küçük kozlarla bizleri karalamak için elinden geleni yapmakda
Konuya dahil olmiyacagiz
@BilalBayar; gerekenin yapilmasini istiyoruz