OzyTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
No touch ile bende oldum astigmat vardı bulanıklığın geçmesi ortalama 1.5 ay sürdü benim kişiye bünyeye göre degişiyor bende hiç yaşarma olmadı ama aşırı derece ışıga hassasiyet oldu 1 hafta karanlık odada oturdum hiç çıkmadan

damlaları aksatmamaya çalışın bende göremiyorum boşa oldum filan diyordum ama sonradan düzeldi sorunsuz şükür şuan çok daha iyi durumda gerçi 1 sene olmuştur ameliyat olalı tahmini

ameliyat sonrası düzenli muayeneler var zaten orada problem varsa ortaya çıkar hemen karamsarlığa kapılmayın hocam geçmiş olsun.

Edit : korkulucak bir şey yok soran arkadaşlar olmuş gayet basit operasyon yanık kokusu geliyor burnunuza sadece sonra legolas gibi görmeye başlıyorsunuz
Sagolun hocam sorun yok dedi banada dedi goz kurulugundan olablr ama olsa ikisindede olmaz mi bende de astigmatdi

Esg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün itibariyle tam 2 ay oldu bende yaptıralı. İlk zamanlar benim de bir gözüm diğerine göre bir miktar daha bulanıktı. İyileşme süreci devam ettiğinden endişe etmeyin. Doktor tavsiyelerine harfiyen uyun. 1 Ayın sonunda benim tüm bulanıklığım gitmişti. Geçmiş olsun.
cok sagolun umut veriyorsunuz 😀