Kampanya tekrardan aktiftir. Trade puanı farketmeksizin!! yatırımı karşılanmaya devam edeceğim. Elinizi çabuk tutun. 150.000₺ ödül havuzu vardır. Güncelleme: Sadece 15 trade ve üzeri 5 kişinin yatırımı karşılanacaktır. Yatırım için Pm’den whatsapp yollayın lütfen. Yatırımı karşıladığım kişiler 100₺ alacaktır.
BitoAsis borsası 120₺dağıtıyor. Benim referansım ile kaydolup gerekli işlemleri yapanlara +60₺de ben gönderiyorum.
Yapmanız gerekenler:
Borsaya linkten üye olmak.
Kyc doğrulamasını yapmak(2dkda onaylandı)
Banka hesabınızdan borsaya 1010₺ atmak.(5dk sürdü geçmesi)
Attığınız parayla xrp almak.
Xrp aldığınız gibi 120₺ yansıyor anında hesabınıza ve onuda xrp çevirip binance tr paribu veya btc Türke çekip ibanınıza geri atmak. Bu işlemleri yapan arkadaşlar bana mesaj atıp işlem görüntüleriyle birlikte 60₺ ibanına gönderiyorum. Linkten kaydolmanız gerekmektedir. Bol kazançlar.
1501₺ yatırıma 120₺ vermektedir. Hangi miktarı hesabınıza atarsanız bana gelen ödülün uarısını vermekteyim İletişim pm veya telegram: @mithoXL
Önemli Not:
Benden ödeme almak için yatırım yapacağınız an benle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Yatırım yaptıktan sonra zaman geçmesi halinde doğrulamam zor olacağından ödeme yapamam.
REFERANS LİNKİM: https://bitoasistr.com/tr/register?referralId=U8A479TD
REFSİZ LİNK:
https://bitoasistr.com
Yatırım yapmak tamamen hür iradenize bağlıdır. Herhangi bir sorumluluk kabul etmemekteyim. Gerekli çekim kanıtları aşağıdadır.
Hızlı işlem sağladı güvenilir tekrardan teşekkürler
Yatırım karşılandı teşekkürler
Dün gece sadece 1 saat içerisinde bütün işlemleri hallettik. Teşekkür ediyorum sorunsuz bir işlem oldu.
Hocam her konuda yardımcı oldu,tüm işlemleri birlikte yaptık kendisine çok teşekkür ederim
referans ile üye olundu yatırım karşılandı ödeme alındı teşekkürler
Referansı ile üye olundu, hızlıca yatırımı karşıladı. İlginiz için teşekkür ederim
Referanstan kayıt olundu ve ödeme alındı. Güvenilir ve çok ilgili birisi.
Arkadaşın referansıyla işlemleri yaptım ve kısa sürede komisyonumu aldım. Teşekkür ederim.
işlem yapıldı.bu saatte bile çok nazik bir şekilde yardımcı oldu.Teşekkür ederim hocam
Tavsiye ödülümü aldım çok teşekkür ederim hocam 😊
Söylediği gibi bonusu gönderdi arkadaş güvenilirdir teşekkür ederim.