Kampanya tekrardan aktiftir. Trade puanı farketmeksizin!!
yatırımı karşılanmaya devam edeceğim. Elinizi çabuk tutun. 150.000₺ ödül havuzu vardır.

Güncelleme: Sadece 15 trade ve üzeri 5 kişinin yatırımı karşılanacaktır. Yatırım için Pm’den whatsapp yollayın lütfen. Yatırımı karşıladığım kişiler 100₺ alacaktır.
BitoAsis borsası 120₺dağıtıyor. Benim referansım ile kaydolup gerekli işlemleri yapanlara +60₺de ben gönderiyorum.
Yapmanız gerekenler:

Borsaya linkten üye olmak.

Kyc doğrulamasını yapmak(2dkda onaylandı)

Banka hesabınızdan borsaya 1010₺ atmak.(5dk sürdü geçmesi)

Attığınız parayla xrp almak.

Xrp aldığınız gibi 120₺ yansıyor anında hesabınıza ve onuda xrp çevirip binance tr paribu veya btc Türke çekip ibanınıza geri atmak. Bu işlemleri yapan arkadaşlar bana mesaj atıp işlem görüntüleriyle birlikte 60₺ ibanına gönderiyorum. Linkten kaydolmanız gerekmektedir. Bol kazançlar.

1501₺ yatırıma 120₺ vermektedir.
Hangi miktarı hesabınıza atarsanız bana gelen ödülün uarısını vermekteyim

İletişim pm veya telegram: @mithoXL

Önemli Not:
Benden ödeme almak için yatırım yapacağınız an benle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Yatırım yaptıktan sonra zaman geçmesi halinde doğrulamam zor olacağından ödeme yapamam.

REFERANS LİNKİM: https://bitoasistr.com/tr/register?referralId=U8A479TD

REFSİZ LİNK: https://bitoasistr.com

Yatırım yapmak tamamen hür iradenize bağlıdır. Herhangi bir sorumluluk kabul etmemekteyim. Gerekli çekim kanıtları aşağıdadır.

Stranoss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı işlem sağladı güvenilir tekrardan teşekkürler
ismailfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım karşılandı teşekkürler
rivy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün gece sadece 1 saat içerisinde bütün işlemleri hallettik. Teşekkür ediyorum sorunsuz bir işlem oldu.
plymouth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her konuda yardımcı oldu,tüm işlemleri birlikte yaptık kendisine çok teşekkür ederim

Cr4zYStyLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
referans ile üye olundu yatırım karşılandı ödeme alındı teşekkürler
berkozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referansı ile üye olundu, hızlıca yatırımı karşıladı. İlginiz için teşekkür ederim
dmrzncan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referanstan kayıt olundu ve ödeme alındı. Güvenilir ve çok ilgili birisi.
KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın referansıyla işlemleri yaptım ve kısa sürede komisyonumu aldım. Teşekkür ederim.
bydarius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işlem yapıldı.bu saatte bile çok nazik bir şekilde yardımcı oldu.Teşekkür ederim hocam
Canaygen25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiye ödülümü aldım çok teşekkür ederim hocam 😊
Timati34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediği gibi bonusu gönderdi arkadaş güvenilirdir teşekkür ederim.