AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde durum daha vahim. Raporlara yansımadı, beyefendiye sorabilir misin trendyola demesek lütuf edip uğraşmıyor bile. Ve bundan öncede sordum neden yansımamıştır acaba diye. Mesela bu noktada diyebilir ki ben bi sorayım ama verdiği cevap "benim bi bilgim yok bu konuda". Sorulabileceğini biliyormuşsun, konunda da yazıyor hatta sorabiliyoruz trendyola diye. Ama ne hikmetse "Neden yansımadığına dair bir bilgi bende de mevcut değil maalesef" diyebiliyorsun. Neden yansımadığını sorabilecek bilgin var aslında.

Hadi onu geçtim sonra trendyolla mesajlaşmasını sağlıyorum ve 25 inde hesabına yatacağını söylüyor trendyol Fakat arkadaş o kadar yoğun ki o günü bizim hatırlatmamızı aksi halde paramızın yanacağını söyleyebiliyor. Yahu para senin hesabına yatıyor, al takvimine not şu şu kişinin parası yattımı kontrol et diye, sonra yattıysa sende yolla hesabımıza. Bu kadar basit.

Neye karar verdim peki bu yaşanılanlardan sonra; Gelecek para sadakam olsun, benim yerime bir çocuğu sevindir. Şayet o parayı o gün bir çocuğa vermezsen de hakkımı helal etmiyorum. Şimdi unutmazsın bence hocam, helallik gibi bir hatırlatıcı koydum araya kaynamaz gitmez inşAllah... Çünkü hakkın olmayan bir para o... dedim ve gayet içim rahat.
tıpatıp aynı mevzu. iki üç kuruş için kul hakkına giriyorsa haram olsun diyorum ben de.