Veteran7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@xxx786;Gerekli açıklamalar söz hakkı verildiğinde moderatörümüz izniyle şikayet konusuna yapılacaktır boş ithamlarınızı kendinize saklayınız arkadaş hesaba eklediği facebook'la hesabı geri çekmeye çalışmıştır geri çekemeyince instagram'a bir takım yollarla artık nasıl olduğunu bilmiyorum hesabının çalındığı şekliyle bir şekil geri almıştır halbu ki bekleseydi ödemesini geçiyordum şimdi de üyeliğimin banlanmaması için ödeme yapmamı düşünerek böyle bir yalan ortaya atmıştır yok bayram yok yövmiye borç felan filan zaten normal olan insan hesabı aldı der geçer bu arkadaş duygu sömürüsü yaparak manipülasyon yaratıyor dikkati üstüne çekiyor. Ama hesabıda almadım sorun burda sadece. Sen almışım gibi gösteriyorsun nasıl yaptın bilmiyorum ama hesabı geri çekmişsin dostum.

Kişinin papara adı: R**** E*****
R10 adı: ME***** TA******
Profil adı: savasgurme
Eklediği facebook adı: Barancan Esen (attığı ekran görüntüsünden gördüm)

Kimlik doğrulaması yapılmasını talep ediyorum.

Bu tür yeni üyelik açılıp insanların üyeliklerini banlanma riskiyle karşı karşıya getiren manipülasyoncu insanların forumdan banlanması gerekir.

Zaten hesabı önden vermesinden şüphelenmiştim ve düşündüğüm gibi çıktı arkadaş sosyal medya uzmanıyım diyor facebook'u zaten kaldırıcaktım felan yazmış özelden.

Eğer dolandırıcak olsaydım onlarca kişiyle aynı anda anlaşırdım seninle konuşurken herkesle iletişimi kesip başkasıyla anlaştığımı söyledim Elhamdülillah müslüman evladıyım bana öyle bir şey yakışmaz.

300k ve 1.000 tl dolandırıldım diyor şikayet konusunda da sadece takipçiye para ödeyip takipçi parasının 1.000tl olduğunu öne sürüyor senaryonu yazamadan gelmişsin hocam Allah ıslah etsin başka bişey demiyorum şikayet konusuna ekleyeceğim herşeyi.

@xxx786; lütfen bir daha bilmeden yorum yapmayın normalde bu kadar uzun ve hatasız yazan insan değilim beni bu durumda bulundurdunuz olayın aslını astarını bilmeden tekrar yorum yaparsanız şikayet konusu açacağım hakkınızda hayırlı günler.

Boş itham mı? Önce bi cümle kavramayı öğren. Orada net bir itham bile yok.
Git şikayetini açıyorsan aç. Yöneticilerin vaktini çalmaktan başka bir işe yaramaz. Gelmiş beni şikayetle korkutmaya çalışıyor.