bildiğim kadarıyla para kazanman kapanınca 14 gün içinde itiraz ediyorsun ve itirazı video ile yapıyorsun. mesela kendini çekiyorsun selfie ile, sonra videoları nasıl hazırladığının videosunu çekiyorsun.
bu itiraz videosuyla itiraz ettiğinde daha olumlu bir dönüş oluyor diye biliyorum. yani videoları kendinin yaptığını kanıtladığın bir video çekmen gerekiyor.
hatta kurgusunu nasıl yaptığını falan da anlatman daha iyi oluyor. 5 dakikayı geçmemesi gerekiyor bu itiraz videosunun da. sonra videoyu liste dışı yapıp linkini itiraz olarak gönderiyorsun ama şu anda o şekilde yaparsan kabul ederler mi bilmiyorum. bence bi dene o şekilde.
benim de 2 gün önce kapandı da o yüzden merak etmiştim parayı gönderiyorlar mı diye ama çok saçma olmuş sonuçta o reklamlar gösterildi ve belki satın alanlar o reklam sayesinde; yani reklam gösteren sayesinde kazanç elde etmiş oldu. hak edilmiş kazancı göndermeleri gerekiyor.
Video attım ama videomu kabul etmediler...
Kendimi göstermedim video nasıl yapıldığını gösterdim. Kullandığım siteleri gösterdim. Ücretli program ile de videodaki metinler seslendirildi.
Bunda da hata yaptım sanırım... Neyse ki telif mevzusuna uyandım. Telif atmaya devam. Birkaç video daha sileceğim. Umarım sizin de para kazanmanız açılır

.
3 Haziran'da tekrar başvuracağım.