1- 15+ yıldır godaddy kullanıyorum. Öyle kartınızdan rastgele bir çekim olmaz, olamaz. Hesabınızdan yenilemeyi otomatik kapatırsanız sorun olmaz. Godaddy diğer firmalara nazaran pahalıdır. O doğru. Profilinizi ayarlamakla uğraşmak istemiyorsanız, Godaddyden ürün alırken sanal kart kullanın. Bu kadar basit.
2- Müşteri hizmetleri hem canlı chat hem de telefon ile gayet ulaşılabilir. Satın alınan ürün 14 gün içinde sorgusuz sualsiz iptal edilir. 10 iş günü içerisinde de hesabınıza/kartınıza geri ödeme gerçekleşir.
Sonuç: Bir mahalle dedikodusu gibi dolaşıyor bu iş ortalıkta. Yok godaddy kartımdan çekim yaptı, benim haberim yok
vb. şeyler. Bunlar doğru değil. Otomatik yenilemeyi açık bıraktığınız için ürün süresi dolduğunda çekiliyor. Evet ücret olarak diğer muadillerinden fazla çekebilir. Adamların fiyat politikası böyle. Bu otomatik yenileme de kötü bir şey değil. Örnek; R10.net sitesi sizin, unuttunuz süreyi uzatmayı veya başka önemli bir şey geldi başınıza. Firma bu siteyi kaybetmemeniz için otomatik yeniliyor. Bunun neresi kötü?
GoDaddy dünyanın en çok domain barındıran firması hanımlar/beyler. Abartmayın bu işleri. Bana göre tek eksiği domain konusunda, domain whois gizleme ücretli. Namecheap, google domains gibi firmalarda bu ücretsiz mesela. Onlar da ücretsiz yapsa iyi olurdu.