Uyumsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel şekilde başından geçeni anlatmışsınız. Bu tür durumlarda tabi her şeyden önce hosting veri tabanı kısmı düzeltildikten sonra wordpress tema ve eklentiler de açık var mı buna bakılması gerek. Varsa yine o arkadaş damlamazsa başka arkadaş damlar.
Haklısınız tekrardan nüksetti aynı bela. Şimdi wordpress'in, eklentilerin ve temaların mevcut sürümleri ile aynı sürümlerin tazelerini karşılaştıracağım. Winmerge diye bir program buldum onunla yapmaya çalışacağım. Sanırım işim oldukça uzun sürecek.

+
Wordpress, eklentiler ve temayı kontrol ettim. Sadece temada orijinalinden farklı olarak kendi değişiklik yaptığım kodlamalara rastladım. Bunun dışında her şey orijinal dosyalarla eşleşiyor. Eşleştirme işlemini de WinMerge isimli bir yazılımla gerçekleştirdim. Açıkçası neyin kaynak olduğunu bulamadım. Daha önce SQL şifresini değiştirmemiştim. Bu sefer onu da değiştirdim. Bakalım ilerleyen zamanlarda tekrar ortaya çıkacak mı. Bu arada gerçekten güvenli ve uygun fiyatlı reseller firmaları bilginiz var ise ve yasak değilse konu altında paylaşabilir misiniz?