Venain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 den sonra 13 pro kullanımına geçtim yaklaşık 3 aydır 13 pro kullanıyorum. Ekran 11'de aslında çokta kötü değil güzel bir ekranı var ben 13 proya geçince ekrandan da ziyade 120hz farkını gerçekten çok beğendim.

Eğer işiniz sosyal medyada ise ekran ve yenileme hızı önemli değilse 11 öneririm. Android tabanlı bir cihaz alacaksanız S21 FE işinizi fazlasıyla görecek f/p cihazdır.

Xiaomi'den uzak durun...
Katılıyorum, kullanım süresi bakımından da iPhone 11 hala uzun yıllar gidecektir. Hala iPhone 6 - 7 kullanan arkadaşlarım var.
Apple cihazların 2. el pazarı da çok daha aktif. Birkaç yıl kullanıp aldığınız fiyatın birkaç bin TL altına rahatça satabilirsiniz. Bu sebeple model yükseltmek de kolay oluyor.

iPhone 13’ ün kamera tarafındaki iyileştirmelerini çok beğendim, özellikle video konusunda çığır açmışlar. O kadar bütçesi olan için alınabilecek en iyi telefon.

+9000₺ bandından sonra Xiaomi almak pek mantıklı değil zaten. Xiaomi biraz daha düşük-orta segment için iyi. Çoğu arkadaş kızabilir fakat o paraları verdikten sonra o kadar kötü yazılıma sahip (bence) bir telefonu kullanmak istemem.