karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuran yakan adam tüm hıristiyanları temsil etmiyor, ama hıristiyan sonuçta. IŞİD için de aynı şey geçerli, elbette tüm müslümanları temsil etmiyor, ama müslüman sonuçta! Üstelik biri bir meczup, diğeri siyasi bir hareket, milyonlarca sempatizanı var.
Bu forumda IŞİD vb teröristlerin katliamlarını eleştiren, kınayan kimse olmadı! İğneyi başkasına batıracaksan önce çuvaldızı kendine batıracaksın!
Yorumlarda kimse o kişinin dinine laf etmemiş, o öyleyse onun dinindeki diğer kişiler de öyle dememiş . Yaptığınız benzetme çok saçma . Bir grup çıkıp da adam öldürse çirkin işler yapsa ve açıklama olarak da biz karikaturname'nin izinden gidiyoruz, onu çok sevdiğimiz için böyle yapıyoruz dese ne düşünürsünüz? Ben öyle bir şey demiyorum bu insanlar kendileri bu tarz kötü işler yapıp suçu bana atıyorlar diye düşünürsünüz değil mi ?
Başında her takke olan, dilinde sürekli Allah kelamı olan herkes müslüman değil . Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz . Bir grup çıkıp saçma işler yapsın siz de Müslümanlığı bundan ibaret sanın, oh ne âlâ memleket