@karikaturname; Sosyalizm v.b konular hakkında çok bilgi sahibi değilim hocam. Siyaset, din ve ırk gibi konuları da konuşmayı çok sevmem sebebi bilgi sahibi olmadığımdan. Ben 14 yaşımda ticaret yapmaya başladım ve ilk işim Silkroad Online oyununda abimden aldığım 200 TL borç ile Private Server kurmaktı : ) Bu para ile 1.500 TL geri dönüş sağladım. Ben o gün farkettim mesele para değil ben bir şeyler başarmıştım ve beni çok mutlu etmişti. Hayatım boyunca da bu azimle ilerledim hep yeni şeyler öğrendim ve ilgilendim. Ben ürettikçe mutlu olan biriyim. Aile olarak ticaretin içinde yetiştiğim için, çalışmayayım gezeyim dolaşayım veya yatıyım gibi kavramlar hiç bana göre değil. Her insanın hayalidir misal Babam. Fakat 1 hafta evde kalınca adam bunalıyor : ) Bunlar sadece düşünce olarak insanı tatmin eden şeyler olduğunu düşünüyorum. Bolca vaktim var yatıp uyuyabilirim gezebilirim fakat bunlar beni mutlu etmez Sana şöyle ifade edeyim, şuan bu konuyu açtım. Siz ve diğer arkadaşlar yorumlar yaptı bu çok ayrı bir mutluluktur benim için ve motivasyondur Bu cümlelerime göre bende mi Sosyalizm görüşüne değinen biri oluyorum bilemedim : )