4. seçenek mantıklı hocam. Cezaevi için de geçmiş olsun. Konu neydi acaba. Yazılımla alakalı dediniz sanırım. Açabilir misiniz?
Tanıdığım birinin yanına tatile gittim ozamanlar yazılım şirketim vardı . O arkadaşlar dola.........k yapıyorlarmış internet üzerinden. Takiptelermis. Dinlenmeye o evde olduğum için bende takıldım sonra bakıyorlar yazılım sirketi var. Bunların yazılım işlerini bu yapıyordur mantığı ile aldılar Türkiye geneli 50 kişi civarı 2 kişi dışında kimseyi tanımama rağmen örgüte soktular . 5 ay kapalida yatırdılar. Ben icerde iken eminim siteler çalışmaya devam etti. Ama yinede yatttik. Daha dava bile başlamadı . Şartlı tahliye ile bıraktılar . Ama farketmiyor yüzümde dövme ar her yerimde dövme var ddiye adamlar her gözle bakıyor . Hayatımda hizbir ticarette önce işi tamamlamadan ödeme bile almamış biri olarak hayatımı bitirdiler . Çıktım aylık sabit müşterilerim gittmis borç birikmiş vergi bağkur birikmiş borclar haciz olmuş . Tekrar başladım işyeri çıkışını verip buseferde banka blokesi koydular yani devlet diyorki internetle alakalı çalışma diyor ben bunu anlıyorum . Devlet normalde topluma kazandırması gerekirken toplumda soyutluyor . Allah sonumuzu hayır etsin. Bende dedim kendi kendime ufak bir dükkan açayım . Yemek sepeti ile vb. Aylık beni döndürsüm yeter