İyi geceler arkadaşlar. Bu akşam ve öncesinde başımızdan geçen olayları anlatmak istiyorum sizlere.
Burada hüzünlerin mutlulukların paylaşıldığını gördükçe buranın sadece bir ticaret forumu olmadığını kocaman bir aile olduğunu anlıyor insan. Hem bu yüzden hem de şu an yanımda içimi dökecek birileri olmadığı için bunları buraya yazıyorum.
Fazla uzatmadan konuya gireyim. Bu akşam babaannem rahatsızlandı, hastaneye kaldırdık ve yoğun bakıma aldılar. Hem yaşından hem de hastalıklarından dolayı artık çökmüş durumda. Zaten bir süredir de yatağa bağlı bir şekildeydi. En son bu bayram ziyaretine gittik. Ara sıra aklı gidip gelse de aile üyelerini tanıyor konuşabildiği kadar bir şeyler söylebiliyordu. En son yanına gittiğimiz akşam bana odaklanmıştı ve gözlerimin içine bakıyodu. Bir şeyler söylemek istiyordu yanına yaklaştım ve o kız nerede diye sordu. Onu da getir buraya dedi. O kız dediği de kız arkadaşımdı sadece 4 yıl bir kere görmüştü. Yaklaşık bir senedir konuşmuyoruz onunla, başka bir hayatı var belki bilmiyorum. Tabiri caizse babaannemin ölüm döşeğindeyken aklına gelmesi beni çok düşündürüyor. Belki babaannemin bu halde olması beni biraz daha duygusal hale getirdi bu yüzden ciddiye almamam gerekiyor belki de ciddiye almam gerekiyor. Beni etkileyen diğer bir olay da babaannemin babamı yanına çağırıp ona namaz kıl oğlum demesiydi. Babam da ne kadar işten güçten vakit bulamıyorum dese de namazında olan bir insan değildi. İnançlı bir insanım çok şükür hele bu Ramazan ayı manevi olarak çok şey kattı bana ve üstüne bu yaşadıklarım ister istemez etkiledi beni.
Vaktinizi ayırıp okuyan arkadaşlara tekrardan iyi geceler.