Forumda öyle konular varki... dudak uçurur... pasif gelir diye bir şey yoktur... azimli çalışarak pasif gelir oluşturabilecek iş kolları vardır... belki 1 defa çok sıkı çalışarak yaparsınız ama sektörü çok iyidir 7 sülalenizi doyurur. (abartı değil) Yalnız ufak gelirler tercih ediyorsanız...

Eğitim satmak (E-book, video eğitim)
Konu ortaklığı (Az detay vereceğim aşağıda)
Kitap yazarlığı (Sağlam ya da viral yazmalısınız, reklam ayağı önemli)
İnsanların ilgi duyacağı dijital işler (Mobil uygulama, oyun, çeşitli araçlar)

gibi kısımlara yönelebilirsiniz. Ancak hakimiyetiniz yoksa (Ki özellikle kdp konusunda e-book sattığınızı hatırlıyorum, bunun gibi) zorlanacağınız kesin.

Konu Ortaklığı

Bildiğiniz, refrans olabileceğiniz, teknik destek sunabileceğiniz bir konuda, aynı iş kolunda çalışan biri ile konu ortaklığı yapabilirsiniz. Konuyu siz veya ayrı ayrı açıp aldığınız işi ortağınıza paslayabilir, teslimatı yapabilirsiniz. Bazı riskleri olsa da (o yüzden paragrafın ilk kısmını yazdım... bildiğiniz iş olsun) pasif gelir yapabilirsiniz. Premium üyeliğinizi kullanarak avantaj elde edebilirsiniz. ( bu durumu mod'a sormuştum) Satış yeteneğiniz ve profil gücünüz ticari olarak katkı sağlayacaktır.

Son olarak... size özel olarak 3 adet örnek gelir konusu linki gönderebilirim. Pm atmanız yeterli... (garanti vermiyorum örnek olsun diye göndereceğim.)(Başkası pm göndermesin)