Merhaba bir alan adı vardı 25 yıllık düşecekti, saniye saniye bütün gündür düşeceği saniyeyi bekliyorum. ve 3 ayrı domain alma firmasında satın alma sayfası açık halde 1 pc 2 cep telefonu olarak. Ayrıca test amaçlı domain sorgulama programı arkadaştan test aldık oda 1 saniyede bir sorguluyordu. Domain xxx.xxx dolar civarında değeri aşağı yukarı, .co uzantısı bile şuan 550 bin tl den satışta.

Domain -81 bugün tamamlandı, .net uzantı saat 20:00den daha detaylı sorgulamaya başladım.
Domain hiç düşmedi ama hiç düşmedi, 21:00:52 saniyesinde alınmış domain inanın her saniye sayfayı yeniledim. 21:06 da icann active statüsüne aldı bir anda, ve expireddomains.net/ sitesinde hala backorder için beklemede yazıyor. Domain 364 günü var.
İlginç olanı 21:06'a kadar hala domain pendingdelete statüsünde 3 ayrı whoiste aynı gözüküyor.

Yani demem o ki domain hiç düşmedi, başka firmaya geçti bir anda domain amerika firmasında idi hollanda firmasına geçmiş.

Şimdi İCANN ne yazayım, yani her işte bir kansızlık yapılıyor gerçekten sinirlendim.