Merhabalar, birşey anlatmak istiyorum. Benim 1 yıllık bir iliskim vardı o başka şehirde ben başka şehirde buluştuk yanına gittim geldim 1 buçuk ay oncede annemleri götürdüm annesiyle annem tanıştı falan sonra işte isteme falan olacaktı, sevgilimin abisi çalışmaya gittiği için onu beklememiz gerektiği söylediler aradan 1 hafta geçti aradık bekleyin dediler 2 hafta sonra yine aradık yine bekleyin dediler sonra bayramın ilk günü aradık abisinin geldiğini 3 4 güne haber vereceklerini söylediler bizde bundan dolayı bayramimiz boş geçmesin dedik Zonguldak’a abimin yanına gitmek için yola çıktık biz elbistandan(Kahramanmaraş) Ankara’ya gittiğimizde aradı babası yarın gelin dedi babamda yolda olduğumuzu Perşembe günü gelebileceğimizi söyledi artık dönecek yer kalmadı çünkü 500 km falan yol gittik. Babam anneme söyledi annesini arayıp ona durumu tam açıklamasını söyledi annem aramış annesi olur mu olmaz mi bilmiyorum falan filan demiş. Sonra sevgilim beni aradı istemiyorlar gelmenizi falan dedi neden dedim iste haber beklemeden gitmişsiniz falan dedi bende baban bunu söyledi dedim hayır dedi öyle birşey demedik falan dedi ve bu bizim son şansımızdi dedi artık olmaz dedi falan bu şekilde iliskimiz bitti bu konuda kim haklı ? Biz mi onlar mi ? Biz onları 1.5 ay bekledik onlar bizi 2 gün bekleyemedi. Hiç birseye değilde sabah 8 den gece 11 e kadar çalışıp tekrarında gece 3 de yola çıkıp onu görmeye gittiğim günlere emeklerime üzülüyorum.