uasports adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hatirlamiyorum tam modeli ama logitect kullandim fakat memnun degildim, hatta bu corsair’in kablolu olani var aynisinin ben neden kablosuz aldim bilmiyorum ama koltuga filan gecince hic kesintisiz dinleyebiliyorum sadece araliksiz kullanimda sarji 3-4 saat gidiyormus sanirim denemedim hic aldigimden beri her aksam oynarim 1 saat kadar ama haftada 1 kere sarja takiyorum. Rust vb oyunlarda uzak sesleri inanilmaz iyi duyuyorum, bf 6’da ki ses efektleri vs cok iyi. Bilmiyorum ama corsair gercekten 7.1 bu modeli ile cok memnunum, kablolu modelinede bakabilirsiniz. Sizin dediginiz marka modele bakmistim alirken ama tercihim corsair olmustu.

Hangisini tercih ederseniz edin simdiden hayirli olsun dip ses belasi yasamayin insallah
eyv hocam g633 te en ufak bi sorun yaşamadım dedigim gibi,muhteşem bi ürün.ama şuan masamda g430 var,ona göre leş resmen.birisi dünyaca ünlü bi markanın,digeri bim in ürünü sanki,o derece fark var bence.bu g633ü alırken ben de düşündüm acaba kablosuz olanı mı alsaydım diye ama daha önce farklı markaların kablosuz kulaklıklarını denedim,kullandım,hoşuma gitmedi.klavyede,farede de ben kablolu takılıyorum hala.bu yüzden yeni alacagımda çok büyük ihtimalle kablolu olur.ya garantili oynayıp zaten sevdigim g633ü alıcam ya da sizin bu kulaklıgı,o an artık hangisi aklıma yatarsa