Soran arkadaşlar olmuş. Durumu açıklayayım. Botu aldıktan 20 gün sonra sistemden çıkış yaptım. 20 günlük sürede üyelik için vermiş olduğum 30 doları dahi karşılamadı. Bu arada eğer bir sıkıntınız var ve soru sorarsanız genelde ertesi gün ya da içiniz içinizi kemirdikten sonra dönüş yapıyorlar.

Bu bahsettiğim piyasa dalgalıyken oldu. Şu anda botun işlem yapabileceğini kesinlikle zannetmiyorum. Burada kar edinimine ait görsellerin de tam olarak gerçek olduğunu sanmıyorum. Daha doğrusu bot adamına göre hareket ettiriliyor olabilir. Hep aynı coinleri alıyor. Sanki şartlar uygun olan birtek oymuş gibi. Ben 1000 dolara aylık 30 dolar alsam yeter diyen bir arkadaş varsa elbette değerlendirebilir. Ancak müşteri ile iletişimleri ve 20 günlük bot performansı beni memnun etmedi. 30 gün beklemeniz gerekirdi diyecek olanlar için ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyorum.

teşekkürler.

tarafeyn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2000$ ile bugün itibariyle işleme başladım. Haftalık ve aylık olarak durumu buradan paylaşacağım.

Şunu belirtmekte fayda var. haftasonu iletişim kurmak biraz zor oluyor. Daha doğrusu kuramıyorsunuz. Ya da bana öyle denk geldi. Ama hafta içi sabah 8'de cevap verdiler.

Aklına takılan ve acaba diyen arkadaşlar için yazayım. Api izinlerini verirken çekme izni vermiyorsunuz. Sadece botun işlem yapmasına izin veriyorsunuz. Doğal olarak para sizin hesabınızda, program sahibinin sizin paranızı kullanması ya da transfer etmesi gibi bir olay söz konusu değil.

Teşekkürler.