Mushroom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyi tartışıyoruz. Arkadaşınıza ılımlı bir personel denk gelmiş basmış onaya. Size de despot biri denk gelmiş reddetmiş bu kadar basit. Adamların herkesi onaylamak gibi bir taahhütü yok. Ben de 3 ay önce 5 yıllık şirketim için başvurdum. Karşıma 30 gün valor süresi çıkardılar. Neymiş efendim hizmet satışını riskli kategoride değerlendiriyorlarmış. 3-4 kez konuştuk anlaşamadık. Ben de sanal posu tamamen kaldırdım, Garanti bankasından fiziki pos aldım. Fiziki posu kullanmaya başlayınca 1-2 ay sonra ertesi gün ödemeli 0,89 oranlı sanal pos teklifi yaptılar. Tertemiz. Sonuç olarak olur yada olmaz bu gibi şirketlere bel bağlamayın.

Bu arada bu aracı ödeme şirketlerinin bu kadar tutulmasını da anlayamıyorum. Komisyon oranları ve valör tarihleri hiç mantıklı değil ki. İlk attıkları teklif 2,39 oran, 30 gün valor Şaka gibi. İtiraz edince 1,19 oran, 30 gün valore çektiler yine şaka gibi. Bankam 0,89 'a ertesi gün yatırıyor. Taksitli satış açıyorum 12 taksit %11 komisyon. Haftasonu bile olsa günsonu alıp ertesi gün ödeme alıyorum.
valla doğru diyorsunuz bu biraz da benim şansım gibi yorumluyorum çünkü 3 farklı arkadaşım da direk 6 saat içerisinde onay alırken ben hiç onay alamıyorum. Aradılar konuştum diğer arkadaşlarınızın almaması lazım falan demeye başladılar hiç bir şey anlamadım bu işten önereceğiniz pos var mıdır? düşük komisyonlu olursa gayet iyi olur