kralyazar33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan 10 gün önce 1000 tane site açtım. Her şey aktif siteler çalışırken siteler birden kapandı. Firma veri merkezimizde bir sıkıntı olduğu için müşterilerimiz olumsuz etkilenmiştir durum düzelecektir denildi.
Sabah 10 da meydana gelen olay gece 12 olmasına rağmen düzelmedi.
Sonra firmayla iletişime geçtim sitelerim hala çalışmıyor dedim. Fiziksel sunucular sizin kullanımınızdadır. Sizin tasarrufunuzdadır diyerek olayı bana mal etmeye çalıştı.

Google drive yedekleri aldırmıştım. Yedekleriniz varsa kuralım dediler. Kendileri yedek mi almamış giden siteler neden gelmedi anlamadım. Google drive 3-4 yedek almış verdim bilgileri kurdular. en son yedeği kurdular yedek çalışmadı.
yedeğiniz çalışmadı dediler.

Bende bunun üzerine bir başka firma buldum. Oraya bilgileri verdim. Biz verileri çekiyoruz hemen aktif ederiz denildi. Bende tamam dedim olay bitmiştir. 28 nisan yedekleri yüklendi siteler çalışmadı 1-2 gün daha bekledik. sonra yedeklerinizi restore ederek kuruyoruz açılacak denildi. yedekleri restore ederek de kurdular yine açılmadı.

Bir uzmanla görüştüm tek tek yaptım her site 3-4 dk açılıyor dedi o da açma başına 3-4 lira istedi. İşin özeti şu google drive 1000 tane sitem var
yedekleri var açılması gerekir.

Sağlam bir sunucu firması lazım bana - yedekleri verecem siteleri aktif edecek ve bana ödeme bilgisi atacak onunla sürekli çalışacağım.

Firmadan isteğim şudur. 10 dolara crak cpaneli ve 10 dolarlık yine crak litespeed paneli bana 1500 liraya satmayacak. Bir önceki firmaya düzenli olarak 3-4 ay biz lisans ücretini 1500 olarak ödedik işten anlamadığımız için adam bizi 3 ay kekledi. Durumu öğrendikten sonrra o firmadan ayrıldım. Allah var hizmetleri güzeldi

sunucudan istediğim özellikler
1- 128 gb - 192 gb - 256 gb ram olmalı
toplam 1500 sitem var hepsini kaldırmalı

2- hızlı ve atik bir sunucu olmalı
en son aldığım firmada tanıtım yazısı ve link panelim çalışmadı
litespeed programını devre dışı burakınca çalıştı. onu devre dışı bırakınca da siteler çok yavaşladı. Ona bir çözüm de üretemediler. Panelim benden 1500 lira lisan ücreti alan firmada sorunsuz çalışıyordu orada da litespeed kullanıyorduk.

taşıma işlemini sorunsuz yapacak ve çalıştıracak firma arıyorum. bir de işlemleri hızlı yapacak olan kişiler iletişime geçsin. 3-5 günde taşırız diyenlerle çalışmayacağım. siteler ne kadar hızlı aktif edilitse o kadar iyidir

tekliflerinizi bekliyorum. beni bu sıkıntıdan kurtarın lütfen
0531 791 86 26 watsap

sitelerin hepsi aynı anda açılmasa da olur. bana saat saat şu 20 siteyi açtık gibi bilgi verirse ve bizde sitelerin açıldığını görüsek rahatlarsak sevinirim. efendim yükleme yapıyoruz deyip 24 sat geçtikten sonra yüklediklerimiz çalışmadı deyip bizi hayal kırıklığına uğratmayın. hem de ciddi zaman kaybı
Merhabalar : Cpanel/Litespeed partner indirimi olan sirket bile 1000 domain + Litespeed lisansi 1500 tl = 100$ - bu rakama saglayamaz.

Bu rakamlari gordugunuzde lisanslarin zaten illegal oldugunu anlamalisiniz, isin en basinda dogru planlama, dogru firma secimi yapilmamis, kaldiki bilginiz sinirli bir duzeyse yonetilen hizmetler saglayan "managed" konusunda uzmanlasmis sirketlere yonelmeniz gerekiyordu, maliyetiniz artardi fakat bu tur sorunlarla ugrasmazdiniz, konuyla ilgili profesyonel bir cozum icin ozel mesaj ilettim.

iyi calismalar.